Willie Toys anaalplug (blauw)

Nu besteld, donderdag in huis.

De blauwe Willie Toys anaalplug (blauw) is ideaal voor beginners op het gebied van anale stimulatie. Deze anaalplug heeft een klein formaat, waardoor deze gemakkelijk in te brengen is. In de basis van de anaalplug zit een gat met ruimte voor een kleine bullet. Dankzij het flexibele materiaal is deze anaalplug comfortabel in gebruik.

 

Kleine Anaalplug

Met een lengte van 7,2 cm en een maximale diameter van 2,5 cm heeft de Blauwe Willie Anaalplug een klein formaat. Door dit formaat kan de plug eenvoudig worden ingebracht en zal deze niet een enorme impact hebben. Hierdoor kan iedereen op een aangename manier kennis maken met anale stimulatie. Wij raden aan om de Anaalplug met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Op deze manier kan de Anaalplug nog eenvoudiger worden ingebracht.

 

Anaalplug met Bullet

Omdat de Willie Anaalplug voorzien is van een holle binnenkant, is deze ook te gebruiken in combinatie met een bullet. Door de bullet in de Anaalplug te plaatsen, kan deze gebruikt worden met stimulatie met behulp van vibraties. Als de Anaalplug dan is ingebracht, zorgen deze vibraties nog eens voor heerlijke extra stimulatie.

 


KleurBlauw
MateriaalPVC
Lengte7,2 cm
Diameter1 cm - 2,5 cm
Lees Meer
(135)
9,99 5,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.