Amour - Claire - Triple vibrator

Nu besteld, zaterdag in huis.
Deze Claire Triple Vibrator is een uitdagende toy uit de Amour-collectie van Dreamtoys. Met 3 stimulatiepunten en 2 krachtige motoren is Claire de perfecte toy voor vaginale, clitorale en anale stimulatie tegelijk. Ideaal voor iedereen die houdt van intens genot.
 
  • Triple vibrator voor clitorale, vaginale en anale stimulatie
  • Clitorisstimulator met ribbels voor extra intense sensatie
  • 5 Vibratieritmes en 5 snelheden
  • Gemaakt van siliconen en ABS, dus lichaamsveilig
  • IPX6 waterbestendig: geschikt voor gebruik onder de douche
  • Luxe velvet opbergzakje inbegrepen
  • Oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel
  • Lengte 22 cm, diameter 4,1 cm
Het is moeilijk om niet op slag verliefd te worden op de Amour-collectie van Dreamtoys. De lijn straalt luxe, kracht en romantiek uit en bestaat uit 5 speeltjes die speciaal zijn gemaakt om je verlangens tot leven te wekken.

Claire is een uitdagende triple vibrator met twee sterke motoren, die zorgt voor intense, drievoudige stimulatie. De grote ronde kop met lichte kromming is ontworpen voor optimale g-spotstimulatie, terwijl de clitorisstimulator met ribbels en de bescheiden anale stimulator voor extra intensiteit en genot zorgen. Dankzij de flexibele schacht weet Claire altijd precies de juiste hoek te vinden. Hierbij kun je met 5 ritmes en 5 snelheden variëren van teasende trillingen tot intens bevredigende vibraties.

De vibrator is gemaakt van glad, zacht en lichaamsveilig siliconen. De bolvormige basis biedt een comfortabele, ergonomische grip.

Met een IPX6-classificatie voor waterbestendigheid is Clair ook ideaal voor plezier onder de douche.

De vibrator is oplaadbaar met bijgeleverde usb-kabel. Na volledig opladen heeft deze vibrator een uithoudingsvermogen van zo’n 120 minuten. Claire wordt geleverd inclusief luxe velvet opbergzakje.

Laat je verlangens je leiden naar ultieme bevrediging. Amour is gebaseerd op het geloof dat elke vrouw het verdient om haar sensualiteit te omarmen en haar verlangens op een luxueuze en krachtige manier te verkennen. De verleidelijke Amour-collectie bestaat uit sensuele producten die zijn gemaakt om je zintuigen te prikkelen en een symfonie van genot te ontketenen.
BatterijenOplaadbaar, incl magnetische USB-kabel
Materiaalsiliconen, ABS
Lengte22 cm
Diameter4,1 cm
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Lees Meer
89,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.