Sorteren op: 
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Tenga Egg Cool 6 stuks

€ 39,99 € 47,99
Actie
Tenga Egg Clicker 6 stuks

€ 38,99 € 47,99
Actie
Tenga Egg Crater 6 stuks

€ 38,99 € 47,99
Actie
Actie
Actie
Tenga Egg Spider 6 stuks

€ 36,99 € 47,99
Actie
Tenga Flex cup

€ 39,99
Actie
Tenga Egg Cloudy 6 stuks

€ 39,99 € 47,99
Actie
Tenga Egg Twister 6 stuks

€ 45,99 € 47,99
Actie
Tenga Egg Thunder 6 stuks

€ 45,99 € 47,99
Actie
Fifi Masturbator camo

€ 14,95 € 26,50
Actie
Actie
STROKR Tight Ass totaalpakket

€ 82,50 € 127,50
Actie
Actie
Actie
Actie
STROKR Vibra Strokr XL totaalpakket

€ 104,95 € 155,50
Actie
Actie
STROKR Rocket totaalpakket

€ 49,95 € 77,50

Online masturbatie sleeves kopen? Op Glij.nl vind je een uitgebreid assortiment met de beste masturbatie sleeves. Masturbatie sleeves gebruiken om jezelf te verwennen of je partner? Dat kan! Dankzij de knobbeltjes en ribbeltjes aan de binnenkant en buitenkant van de sleeves zullen jij en je partner allebei gaan genieten. Met bekende merken zoals Tenga, California Exotics & Seven Creations ga je hele hete nachten beleven. Masturbatie sleeves bestellen doe je discreet en veilig op Glij.nl! 

Verschil tussen een masturbatie sleeve en masturbator

De masturbatie sleeve valt onder de categorie masturbators, maar verschilt toch ten opzichte van de rest van de producten. Waar de rest van de masturbators in allerlei soorten en maten realistisch gevormd zijn, is dit bij masturbatie sleeves niet het geval. De masturbatie sleeves zijn ergonomisch vormgegeven en passen perfect om de penis. Ook de masurbatie sleeves zijn aan de binnenkant voorzien van een structuur die de gehele penis stimuleert.

 

Masturbatie sleeve gebruiken

Om een masturbatie sleeve optimaal te kunnen gebruiken raden wij je aan om glijmiddel te gebruiken. Het glijmiddel dat hier het meest geschikt voor is, is glijmiddel op waterbasis. Dit glijmiddel zorgt voor heerlijke glijding en heeft als voordeel dat het na afloop niet plakt. Het belangrijkste van het glijmiddel is dat het de sleeve niet aantast. Op deze manier kan je langer gebruik maken van de sleeve en uren masturbatie plezier beleven.

 

Tenga masturbators

De bekendste masturbatie sleeves zijn de producten van Tenga. De meest voorkomende sleeves zijn hierbij de eitjes. De producten zijn al vanaf 6,50 verkrijgbaar en zijn bedoeld om eenmalig te gebruiken. De sleeves zijn gemaakt van zacht en zeer rekbaar materiaal en zijn daardoor geschikt voor iedere maat penis. Het handige van de eitjes is, dat ze worden geleverd met precies genoeg glijmiddel dat nodig is voor gebruik.


Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.