Satisfyer - Heated Thrill - Verwarmende vibrator

Nu besteld, woensdag in huis.
Diepe vibraties en gerichte G-spot stimulatie: Dat is de Satisfyer Heated Thrill, een vibrator die zorgt voor een intense climax en bijzonder gemakkelijk in gebruik is dankzij de praktische vasthoudring. Zijn smalle, gebogen schacht en afgeronde top maken gerichte stimulatie van je hotspot mogelijk. Niet alleen zullen de 12 vooraf ingestelde vibratieprogramma's je in extase brengen, deze G-spot vibrator zal je ook verrukken met zijn verwarmingsfunctie: De schacht kan snel worden verwarmd tot een aangename 39 graden en zet, dankzij de boost van de bloedstroom, ook je vermogen tot orgasme een tandje hoger.

De Satisfyer Heated Thrill is het ideale seksuele wellness apparaat voor iedereen die op zoek is naar een op afstand bediende vibrator. Je kunt hem toevoegen aan de gratis Satisfyer Connect app voor Android en Apple iOs en er je persoonlijke favoriet van maken: Maak je eigen programma's, verbind het met Spotify om in de beat van je favoriete nummers te komen, of laat gewoon je liefje de Satisfyer bedienen.

Als je zin hebt om in bad te gaan of onder de douche met de warmte vibrator, is dat ook geen probleem: Zoals alle Satisfyer vibrators is de Heated Thrill waterdicht (IPX7). Na gebruik kun je hem gemakkelijk schoonmaken met lauw water en een beetje milde zeep en desinfecteren met een toycleaner. Je kunt hem gemakkelijk opladen voor de volgende keer met de meegeleverde USB-oplaadkabel.

BatterijenOplaadbaar (USB oplader meegeleverd)
Kleurrood
Materiaalsilicone, abs
Lengte20,6 cm
Diameter3,7 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Lees Meer
65,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.