Satisfyer - Love Me - Duo vibrator

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.
Niets dan liefde voor deze Satisfyer Love Me! Deze Satisfyer biedt je intens genot door zijn 2 sterke motors die zich over je G-spot en clitoris ontfermen. Dankzij de gebogen clitorisstimulator wordt jouw genotsparel van bovenaf gestimuleerd terwijl je ook gemakkelijk je G-spot kunt bereiken, wat zorgt voor een compleet nieuwe sensatie. Je zult er geen genoeg van krijgen!
De twee motors verwennen je met elk 12 vibratieprogramma's in de grote en kleine schacht, die afzonderlijk geregeld en gecombineerd kunnen worden. Bovendien is de rabbit van de Satisfyer Love Me bijzonder flexibel en past zich comfortabel aan je hotspots aan. Over comfort gesproken: dankzij het praktische ringvormige handvat heb je altijd alles onder controle en kun je de Satisfyer Love Me gemakkelijk hanteren.
De zijdelings afgeplatte schacht en de golvende structuur op de clitorisstimulator zorgen voor extra stimulatie tijdens het gebruik. Omdat het oppervlak van de genotbrenger van zacht aanvoelende siliconen is gemaakt, is de Love Me bijzonder hygiënisch en zacht voor de huid. Deze Satisfyer is waterdicht (IPX7) en kan ook mee onder de douche of in bad.
Deze Satisfyer is uitgerust met geïntegreerde oplaadbare batterijen en kan dus milieuvriendelijk worden opgeladen. De meegeleverde USB magnetische oplaadkabel kan desgewenst worden aangevuld met een standaard 5V netstekker.
 
BatterijenOplaadbaar (USB oplader meegeleverd)
Kleurblauw, rood
Materiaalsilicone, abs
Lengte22 cm
Diameter4,1 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Lees Meer
69,95 59,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.