Satisfyer - Pro 4 Couples - Koppelvibrator

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

De Satisfyer Pro 4 Couples levert plezier voor zowel voor hem als haar, waardoor het de ideale toy voor koppels is om in huis te hebben! De vibrator stimuleert de clitoris door middel van drukgolven, en de penis en g-spot met de vibraties.

  • Clitoris én G-spot stimulatie
  • Penis stimulatie
  • 10 Vibratiestanden voor verschillende soorten genot
  • 11 Drukgolf standen om zo je eigen climax te bepalen
  • Vanwege de waterdichtheid is de toy overal te gebruiken en eenvoudig schoon te houden

Hoe werkt de Satisfyer Pro 4 Couples?

De Satisfyer Pro 4 Couples levert plezier voor zowel voor hem als haar. De clitoris wordt gestimuleerd door middel van drukgolven. Bij deze vorm van stimulatie wordt de clitoris niet aangeraakt. De penis en de g-spot worden juist gestimuleerd door de verschillende vibratiestanden. Kies zelf voor de perfecte stimulatie tussen de 11 verschillende drukgolf standen en 10 verschillende vibratie programma’s!

Hoe bedien ik de Satisfyer Pro 4 Couples?

Zet het ronde zuignapje op de clitoris en schuif het langere gedeelte de vagina in. Bepaal nu zelf de snelheden door middel van het control panel op de bovenzijde van de vibrator. De penis kan vervolgens over het speeltje in worden gebracht.

Om de clitorisstimulatie te bedienen druk je op de aan/uit knop voor ongeveer 2 seconden. Hierdoor gaat de luchtruk stimulatie op de zachtste stand aan, verander de sterkte met de + en – knoppen.

De vibratiestanden regel je via de goudkleurige knop met de vorm van een golfje, ook deze moet je voor ongeveer 2 seconden in drukken om aan en uit te zetten. Met elke klik wissel je vervolgens van het ritme in vibraties.

De Satisfyer 4 Couples is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Hoe laad ik de Satisfyer Pro 4 Couples op?

De Satisfyer Pro 4 couples is oplaadbaar met een handige USB-oplader, die je bij ons bij de bestelling geleverd krijgt. Deze lader is eenvoudig aan de Satisfyer Pro 4 Couples te bevestigen met een magneet.

Hoe maak ik de Satisfyer Pro 4 Couples schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Satisfyer Pro 4 Couples eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je Toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon en veilig blijft. Het voordeel van toycleaner is dat je zeker weet dat het de toy niet aantast. Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welk glijmiddel soort gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Satisfyer Pro 4 Couples met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!


BatterijenUSB-oplaadbaar
KleurWit
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte8.5 cm
WaterdichtJa
MultispeedJa
Lees Meer
(57)
59,95 39,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.