Willie Toys - C-shape partnervibrator

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

De Willie Toys C-shape partnervibrator biedt koppels extra stimulatie tijdens penetratie.

  • Stimuleert clitoris, g-spot en penis tijdens penetratie
  • 10 vibratiestanden
  • Eenvoudige bediening met drukknop
  • Met ribbels om de vibraties optimaal over te brengen
  • Spatwaterdicht, dus ook onder de douche te gebruiken
  • Gemaakt van zacht, flexibel en lichaamsveilig siliconenmateriaal
  • Oplaadbaar met bijgeleverde usb-kabel

Deze C-Shape partnervibrator van Willie Toys is ontworpen om beide partners een extraatje te bieden tijdens penetratie. De vrouw draagt het smalle deel in de vagina, het brede deel rust op de clitoris. Als de man vervolgens zijn penis inbrengt, worden tegelijk de penis, vagina en g-spot gestimuleerd door stevige vibraties.

Dankzij hete zachte, flexibele siliconenmateriaal voelt de vibrator comfortabel en sluit hij altijd goed aan. Door de ribbels aan de binnenkant van elk uiteinde worden de vibraties optimaal op jullie gevoeligste plekjes overgebracht.

De koppelvibrator heeft 10 vibratiestanden. Deze bedien je gemakkelijk met één drukknop.

Maak de C-shape eenvoudig schoon onder de kraan, eventueel met toycleaner, of gebruik hem ook eens samen onder de douche. Hij is namelijk spatwaterdicht.
 

Hoe gebruik ik de Willie Toys C-Shape Partnervibrator?

De C-Shape wordt gedragen door de vrouw en stimuleert hierbij tegelijkertijd de clitoris en de g-spot. Als de man vervolgens zijn penis inbrengt tijdens de penetratie, wordt ook deze gestimuleerd door de C-Shape. De vrouw brengt het smalle deel in, zodat er voldoende ruimte is voor de penis. Het brede deel rust op de clitoris. Om de vibrator aan te zetten, houd je de knop een paar seconden ingedrukt. Vervolgens kun je door de standen schakelen door op dezlefde knop de drukken. Houd de knop opnieuw ingedrukt om de vibrator weer uit te zetten.
 

Hoe laad ik de Willie Toys C-Shape Partnervibrator op?

Laad de Willie Toys C-Shape Partnervibrator op met de daarvoor bestemde usb-pinkabel die wordt meegeleverd. Deze wordt meegeleverd. 
 

Hoe houd ik de Willie Toys C-Shape Partnervibrator schoon?

De Willie Toys C-Shape Partnervibrator is spatwaterdicht, waardoor hij eenvoudig schoon te maken is. Doe dit met water en milde zeep, of gebruik toycleaner om er zeker van te zijn dat de toy grondig gereinigd is en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van toycleaner is namelijk dat het je speeltjes schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

We raden aan om je speeltjes na gebruik op te bergen in een speciaal opbergzakje. Zo blijft je speeltje vrij van stof en wordt het (siliconen) materiaal niet aangetast. Bewaar ieder speeltje afzonderlijk in een zakje om te verkomen dat de materialen elkaar beschadigen.
 

Welke glijmiddel soort gebruik ik in combinatie met de C-Shape?

Voor een optimale ervaring adviseren we de Willie Toys C-Shape Partnervibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Giijmiddel op waterbasis tast het siliconenmateriaal niet aan.


BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurPaars
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte9.5 cm
Diameter3 cm
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
BuigzaamJa
Lees Meer
(15)
29,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.