Willie Toys - Ohlala - Slipvibrator

Voor 15:00 besteld, donderdag in huis.

De Ohlala slipvibrator is volledig gemaakt van siliconen waardoor het zacht en flexibel aanvoelt in je slipje. Aan de bovenkant is een ronde verhoging geplaatst die de clitoris extra stimuleert.

  • Slipvibrator om hem makkelijk in je slip te plaatsen en op de spannendste plekjes te gebruiken
  • 12 vibratiestanden, waardoor er van verschillende trilsnelheden genoten kan worden
  • Bijgevoegde afstandsbediening, om ook de controle uit handen te geven
  • Spatwaterdicht, hierdoor met water schoon te maken, maar niet geschikt voor in bad.
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid


Hoe gebruik ik de Willie Toys Ohlala Slipvibrator?

Deze Ohlala slipvibrator is perfect om te dragen tijdens een spannende date. De Ohlala slipvibrator is volledig gemaakt van siliconen waardoor het zacht en flexibel aanvoelt in je slipje. Aan de bovenkant is een ronde verhoging geplaatst die de clitoris extra stimuleert. De Ohlala vibrator heeft 12 vibratiestanden die je kunt bedienen met het drukknopje op de toy zelf of de meegeleverde afstandbediening. 

Geef de afstandsbediening bijvoorbeeld aan je lover en laat hem of haar jouw genot bepalen. Niemand zal het merken hoe lekker je zal genieten, alleen jij een je partner. Kan je je genot verbergen? Het compacte formaat past precies in je slip, waardoor je het overal naartoe kunt dragen.
 

Hoe laad ik de Willie Toys Ohlala Slipvibrator op?

Voor de eerste keer gebruik dient het artikel minimaal 4 uur te worden opgeladen. De meegeleverde USB-oplaadkabel kan worden bevestigd in een laptop/computer of aan de adapter van een mobiele telefoon. De magneetjes kunnen worden bevestigd aan het artikel. Wanneer deze aan het opladen is, knippert het lampje. Wanneer het artikel volledig is opgeladen brandt deze continu.

De afstandsbediening is niet oplaadbaar, hier moet 1x AAA-batterij in bevestigd worden. De afstandsbediening kan gekoppeld worden door het aan en uit knopje hiervan tegelijk met het knopje van de vibrator voor minimaal 5 seconden te worden ingedrukt. Hierna kunnen de verschillende vibratiestanden worden bediend met behulp van de afstandsbediening.
 

Hoe houd ik de Willie Toys Ohlala Slipvibrator schoon?

Vanwege de spatwaterdichtheid is de Willie Toys Ohlala Slipvibrator eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de slipvibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.
 

Welke glijmiddel soort gebruik ik?

Om de ervaring nog fijner te krijgen adviseren wij de Willie Toys Ohlala Slipvibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!


BatterijenUSB oplader meegeleverd
KleurRoze
MateriaalSilicone
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Lees Meer
(13)
54,95 39,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.