Willie Toys - Partnervibrator met afstandsbediening

Voor 23:30 besteld, vrijdag in huis.

De Willie Toys partner vibrator is de ultieme toy om samen met jouw partner te genieten. De toy stimuleert namelijk de clitoris, de g-spot en ook nog eens de penis.  Dankzij de afstandsbediening is de toy niet alleen ideaal voor thuis, maar bijvoorbeeld ook voor tijdens een spannende date.

  • Stimuleert de clitoris, g-spot én de penis
  • Geniet samen van de 10 verschillende vibratiestanden
  • Meegeleverde afstandsbediening met tot wel 10 meter bereik
  • Volledig waterdicht en dus is de vibrator overal te gebruiken en eenvoudig schoon te maken

Hoe gebruik ik de Willie Toys partner vibrator?

Deze Willie Toys partner vibrator is de ultra premium partner massager voor gedeelde sensaties met elkaar. De vrouw brengt het dunnere gedeelte van de partnervibrator in, waarna de man zijn penis in kan brengen. Hierna rust het dikkere gedeelte van de vibrator op de clitoris. Tijdens de penetratie worden zowel de clitoris en g-spot als de penis gestimuleerd. Met de afstandsbediening is eenvoudig te schaken tussen de tien vibratiestanden. De Willie Toys Partner Vibrator met afstandsbediening is ook door de vrouw alleen te gebruiken.

De afstandsbediening heeft een bereik van tien meter, hiermee is het ideaal voor thuis maar ook voor tijdens een spannende date...

De Willie Toys partner vibrator is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Hoe laad ik de Willie Toys partner vibrator op?

Om de toy op te laden, moet de grote kop van de andere kant afgedraaid worden. Het gouden randje komt hierdoor los. Steek de oplader in het vrijgekomen gaatje. 

Hoe houd ik de Willie Toys partner vibrator schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Willie Toys partner vibrator eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Willie Toys partner vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en geniet jij nog beter van dit speeltje!


BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurRoze
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte8 cm
Diameter1.5 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
BuigzaamJa
Lees Meer
(21)
39,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.