Willie Toys - Vibrerend eitje

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

De Willie Toys Wireless Vibrerend Eitje is gemaakt van zachte siliconen en heeft 2 koppen die intens stimuleren. In totaal heeft deze vibrator 12 vibratiestanden.

  • 10 vibratiestanden, waardoor er van verschillende trilsnelheden genoten kan worden
  • De ribbels, aan de bovenkant van de kop zorgen voor extra stimulatie binnen je gevoeligste plekje
  • Spatwaterdicht, hierdoor met water schoon te maken, maar niet geschikt voor in bad.
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid


Hoe gebruik ik het Willie Toys Wireless Vibrerend Eitje?

Het Willie Toys vibrerende eitje is op afstand te besturen met de meegeleverde afstandsbediening. Geniet van de 10 verschillende vibratiepatronen. Door de waterdichtheid van de toy, is het zelfs onder de douche of in bad dankzij het waterdichte design.

Het eitje moet vaginaal ingebracht worden. Het Willie Toys vibrerende eitje kan door middel van de touwtjes weer uit het lichaam getrokken worden. Zo hoef je geen zorgen te maken dat hij vast blijft zitten.
Met de twee pijltjes op de afstandsbediening kan het eitje bestuurd worden. Gebruik het pijltje omhoog om de stand harder te gaan en het pijltje omlaag om een stand zachter te gaan.


Hoe laad ik de Willie Toys Wireless Vibrerend Eitje op?

Om het Willie Toys Wireless Vibrerend Eitje te kunnen gebruiken, moeten er 2x LR23A batterijen in het eitje (deze worden niet mee geleverd). Door het eitje open te draaien, kunnen deze er makkelijk ingestoken worden.
 

Hoe houd ik de Willie Toys Wireless Vibrerend Eitje schoon?

Vanwege de waterdichtheid is het Willie Toys Wireless Vibrerend Eitje eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan het Vibrerend Eitje op te bergen in een handig opbergzakje. Het eitje blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.
 

Welke glijmiddel soort gebruik ik?

Om de ervaring nog fijner te krijgen adviseren wij het Willie Toys Wireless Vibrerend Eitje met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!
 


Batterijen: 2 x LR1 (niet bijgeleverd)
Kleur: Roze
Materiaal: ABS
Lengte: 5,6 cm
Diameter: 3 cm
Waterdicht: Ja
Phthalatevrij: Ja (dus geen weekmakers)
Latexvrij: Ja
Multispeed: Ja
Lees Meer
(51)
29,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.